O nama

Image module

Upoznajte našu kompaniju

DMK Port je domaća kompanija satavljena od malog ali kvalitetnog tima inženjera i tehničara. Posedujemo sve reference i licence za realizaciju različitih vrsta projekata iz oblasti telekomunikacija.

Tim iskusnih inženjera i tehničara
Okrenuti inovativnom razmišljanju
Naš inženjerski tim odlikuje okrenutost ka inovativnim rešenjima. Istovremeno poštujemo standardne pristupe rešavanju teorisjkih i praktičnih problema u svetu komunikacija.
Proverena i pouzdana rešenja
Prilagođena poslovna rešenja
Iako smo mlad tim, imamo veliko iskustvo u rešavanju složenih problema. Našim znanjem možemo da ponudimo proverena i pouzdana tehnička rešenja koja će u potpunosti odgovarati vašim poslovnim potrebama.
Okrenuti potrebama klijenta
Foskusirani na klijenta
Uvereni smo da naše znaje i ekspertiza dobijaju pun smisao u našoj permanentnoj orijentaciji ka klijentu i njegovom potrebama. Samo takva rešenja odgovaraju našim poslovnim standardima.
Image module

Šta sve možemo da vam ponudimo

Za vas izvodimo projekte izvedenog stanja, inženjerske projekte u telekomunikacijama, građevinske radove u telekomunikacijama, ugradnju i puštanje u rad sigurnosnih i protivpožarnih sistema, kao i izradu i puštanje u rad smart house/building sistema.

Image module

Rešenja po meri vašeg biznisa

Bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće, možemo vam ponuditi rešenja koja u celosti odgovaraju vašim potrebama. Skalabilna rešenja štede finansijska sredstva i vreme koje je potrebno za realizaciju vašeg projekta.

Image module

Podizvođački radovi

Ukoliko je vaša pretežna delatnosti iz domena telekomunikacija i potreban vam je stručan i pouzad partner, tu smo da vam ponudimo najbolju podršku i profesionalnu realizaciju vaših projekata. Od manje zahtevnih do zahtevnih infrastrukturnih projekata.

Kontaktirajte nas za više informacija