Naš tim

Image module

Pobednički tim

Naša najveća vrednost su naši zaposleni. Stoga pažljivo selektujemo svakog pojedinca koji dolazi u naš tim u nameri da zadržimo pozitivan pobednički duh naše kompanije. Isto tako borimo se da nam dobar čovek nikad ne ode. Na bazi toga gradimo zajedničku budućnost u kojoj zadovoljstvo naših ljudi dovodi do zadovoljstva naših klijenata.

Naš menadžment

Dejan Ilić
Izvršni direktor
Image
Svoju karijeru započeo još 2003. godine u bankarstvu gde je radio sve do 2019. godine. Za ovih 16 godina stekao ogromno iskustvu u finansiranju i analizi privrednih subjekata, upravljanju rizicima kao i u finansiranju različitih vrsta projekata. Paralelno sa početkom svoje karijere završava redovne a zatim i postdiplomske studije i stiče zvanje Master of Business Administration (MBA). Početkom 2019. godine prelazi u privredu na poziciju finansijskog direktora a godinu dana nakon toga, početkom 2020. godine, zajedno sa svojim bratom osniva privatnu firmu DMK PORT DOO koja se bavi izvođenjem radova u oblasti telekomunikacija i niske struje. Zadužen je za vođenje komercijalnih i finansijskih poslova.
Milan Ilić
Tehnički direktor
Image
Višegodišnje iskustvo u radu sa kablovskim operaterima i telekomunikacijama. U svom profesionalnom razvoju prošao je gotovo sve operativno-tehničke pozicije i stekao visok stepen praktičnog znanja. Kroz karijeru radio je na projektima digitalizacije, izgradnji i puštanju u rad koaksijalnih i optičkih mreža, pa sve do priljučenja korisnika i rešavanja problema i reklamacija, kako korisnika kablovsko-distributivnih sistema, tako i naručioca radova tj. kablovskih operatera. Takođe je vodio projekte izgradnje i puštanja u rad UTP/STP mreža, projekte izgradnje sistema tehničkog obezbeđenja i slične projekte u oblasti telekomunikacija, Interneta i niske struje. Poseduje KNX sertifikat za projektovanje, ugradnju i puštanje u rad smart-building sistema. Nakon što je godinama širio lepezu svog znanja i iskustva, početkom 2020. godine, zajedno sa svojim bratom osniva privatnu firmu DMK PORT DOO, u kojoj je zadužen za organizaciju sektora projektovanja i izvođenja radova.